lördag, augusti 15, 2009

09 08 14: Lite Way Out West


Snart: Echo & The Bunnymen. Bäst idag: Band of Horses. Jag är inte förvånad.

Etiketter:

torsdag, juli 30, 2009

09 07 30: Men, vad hände?

Helt plötsligt blev det fint väder fast dom utlovade regn. Hurra sa jag och gick ut på en tiotusen-stegs-promenad. Det som hörs är ett av mina favoritljud, ljudet av steg mot grus. Men det ljuder ju allra bäst när man springer. Videon skickades till käraste mamma och pappa.
video

Som bonus kan ni få se när jag går hem från jobbet i tisdags. En liknande skickades till Helena som inte borde vara kvar i Stockholm/Norrtan sålänge till utan komma hem och umgås med mig!
video

Btw. Fungerar filmerna?

Etiketter: , ,

lördag, augusti 09, 2008

Lördag!


Igår var så bra! Nu sitter vi utanför med en öl innan vi går in. Silverbullit och Flaming lips är höjdpunkterna för dagen.

Etiketter:

fredag, augusti 08, 2008

I'm honey and wine.


Göteborg är soligt! Men det ryktas om regn. Vi sitter och dricker en öl i väntan på The Sonics. Höjdpunkten sker vid 21:40 ikväll. Och efter det Broder Daniels avskedskonsert såklart.

Etiketter:

lördag, juni 14, 2008

Quicksilver Bowlriders.


Just nu.

Etiketter: ,

tisdag, januari 15, 2008

Regn.


Det regnar i Varberg. Jag väntar på byte. Och fryser.

Etiketter: ,

torsdag, oktober 25, 2007

better be more in love than me


sitter på ett tåg påväg till göteborg för att sedan ta mig till malmö, först ska jag gå på stan ett tag. ska försöka hitta till järntorget och hippieaffären. i helgen är det jobb jobb och jobb. på måndag gäller det..

Etiketter:

tisdag, oktober 02, 2007

Uppe med tuppen


Sitter på X2000 och är lagom trött. Framme i sveriges regnigaste stad blir det föreläsning 9-16. Sen ska jag nog tillåta mig att sova lite. Nu ska jag läsa favoriten stephen! Hoppas ni sover gott.

Etiketter: