fredag, november 27, 2009

09 11 27: Tre filmer i en

Satt och kollade på gamla filmklipp från min mobil. Det fanns en del roliga som jag glömt bort. Här är tre av dom ihopklippta till en. Och jag kan ju ingenting om filmredigering så kvaliten är, sådär.

Klipp 1: Dagen innan Siris 3-årsdag. Siri och jag, samt pappa filmar och är den som hörs i bakgrunden.
Klipp 2: Jag slår ett extremt bra bowlingkasst.
Klipp 3: Håkan. Detta var i Borås i mars och han sjunger en av mina favoritlåtar från förra skivan, Försent för Edelweiss. Jag dör lite.
video

Etiketter: , ,

tisdag, september 15, 2009

09 09 15.Dirty Dancing & Ghost. Två av mina favoritfilmer som yngre. RIP Patrick Swayze.

Etiketter: ,

torsdag, juli 30, 2009

09 07 30: Men, vad hände?

Helt plötsligt blev det fint väder fast dom utlovade regn. Hurra sa jag och gick ut på en tiotusen-stegs-promenad. Det som hörs är ett av mina favoritljud, ljudet av steg mot grus. Men det ljuder ju allra bäst när man springer. Videon skickades till käraste mamma och pappa.
video

Som bonus kan ni få se när jag går hem från jobbet i tisdags. En liknande skickades till Helena som inte borde vara kvar i Stockholm/Norrtan sålänge till utan komma hem och umgås med mig!
video

Btw. Fungerar filmerna?

Etiketter: , ,

fredag, juni 26, 2009

09 06 26: Broder Daniel Forever!


Missa inte! Missa inte! Missa inte!

Etiketter: ,

måndag, juni 22, 2009

09 06 22: Kvällen som väntar


Ikväll.

Nu vill jag mest att solen ska titta fram så vi kan åka på utflykt. Och ja, inspirationen ligger fortfarande på noll.

Etiketter: ,

torsdag, oktober 30, 2008

Collaborative planning, forecasting & replenishment.


Mina dagar består av det här. Föga intressant.

+
Ledig lördag-tisdag
Om valet går rätt (valvaka!)
Hoppas jag hinner se den andra filmen jag skrev om för två veckor sedan
Min nya äppelskivare

-
Tentan imorgon. Förutser ett IG.

Nu: Vegetarisk ärtsoppa

Etiketter: , , , ,

lördag, oktober 18, 2008

Cut me dead, send me out blindfolded.


Is this desire?
Ikväll.
Nästa vecka?
Roligt att både mitt favoritspel och en av mina favoritböcker blivit film. Så ikväll blir det bio, förhoppningsvis nästa helg med.
Nu: Jobb.

Etiketter: , , ,

måndag, augusti 18, 2008

He spoke my name and his eyes glowed.

Idag är jag trött. Kunde inte sova igår så jag gick upp, såg på OS och drack the. Men var ändå tvungen att gå upp tidigt att tvätta. Jag har handlat ungefär 100 kg onyttigt godis som jag tänkte äta ikväll. Tillsammans med två filmer jag fyndade på en loppis igår.

Vi får hoppas att dom är så läskiga att jag inte somnar.

Etiketter: ,

söndag, april 06, 2008

Gratis öl.

Råkade visst fastna på ett par bilder i fredags trots att jag försökte undvika kameran. Där bjöds det på gratis öl och jag hade riktigt roligt! Träffade en massa gamla och nya vänner. Så här har ni:


Jag och Catti


Johannes och jag

Foto av Max Adolfsson från Rodeo.

Idag?
Jobb, intervaller och god mat.

Nu?
Gremlins!

Imorgon?
Klockan 05:14 går tåget mot Borås.

Etiketter: , , , ,

fredag, april 04, 2008

Film.

Har glömt att skriva vilka filmer jag sett på senaste. Så här är några.

Into the Wild. Kan inte säga mycket mer än SE DEN! Riktigt bra film. Såg den på tåget till Malmö igår.
Quiet City. Sådär. Långtråkig.
The Mist. Av en Stephen King roman. Jag älskar King, filmen var okej. Bättre än vad filmatiseringar av Kings böcker brukar bli.

Filmer som väntar på att bli sedda:
No country for old men. Jumper. Michael Clayton. The Assassination of Jesse James. The Eye. We own the night.

Har ni några tips på vad som måste ses?

Etiketter:

söndag, februari 24, 2008

Två gånger söndag.


Det här är jag förra söndagen. Då var vi lediga och drack kaffe och promenerade runt på stan. Idag. Inte lika roligt. Strax ska jag iväg till jobbet. Ikväll hade jag tänkt att ta ett långt bad med glow in the duck och mina blomljus. Det kommer blir bra!

BTW. I fredags såg vi Control.

Etiketter: , ,

tisdag, februari 19, 2008

Som vanligt.

Helgen var bra, söndags var nog allra bäst. Jag och Marcus gick lite på stan och jag fick presenter. Vi drack riktigt kaffe och åt på Stippes. Väl hemma fastnade jag vid en av mina presenter ganska länge, beroendeframkallande. Titta i fotodagboken om du är nyfiken på vad. Igår fortsatte vi helgen med att gå på måndagsbio, Cloverfield som vi velat se länge blev det. En riktig biofilm och ja, jag älskar katastrofilmer, skräckisar och liknande.

Idag har jag fortfarande inte gjort så mycket fast jag varit uppe sen sju. Tänkte diska och vila och rita lite skisser och scanna stickebitar innan jag ger mig ut på långpass i Pildammarna. På nyhetsmorgon pratar dom om pizza och att det är vår. Jag gillar det. På tal om våren såg jag tre olika blommor på väg till Pildammsparken igår, blå, gula och vita. Fint.

Imorgon håller jag tummarna och ska åka upp till mitt andrahandshem. Tillbaks på torsdag! Och då blir det jobb lördag och söndag.Klart slut.

Etiketter: , , , ,

lördag, februari 16, 2008

Work all day, work all night


Snart påväg till jobbet. Med stödstrumpor och alla hjärtans dags-hjärtanet-halsbandet närmast hjärtat. På jobbet ska jag byta om såklart, till min fina blå/gula tröja och blåjeans. Ska ta med mannen på väg dit så man får lite motion idag med, annars lär det inte bli så mycket. Och ja, jag vet att jag ser ut som en sån där modebloggare, det var verkligen inte meningen. Så jag ber om ursäkt.

Jag kom till Malmö igår kväll. Första fredagen i Borås någonsin, sen jag började skolan där. Det gick ok, men mest bara för att jag är ledig tills på onsdag kväll och att jag bara jobbar idag och ingen mer dag. På tåget såg jag Hairspray, det tog säkert en kvart innan jag insåg vem John Travolta var. Haha.

Igår morse var jag ute på det första långpasset i Borås, 20 km på asfalt asfalt asfalt. Det gick jättebra i och för sig, jag kände till och med att dubbelt så långt hade nog gått att jogga, men det hade varit jobbigt. De sex trapporna efter passet var lite småjobbigt, men varför ta hissen när man precis varit ute och tränat? Fullkomligt motsägande (jag tar faktiskt alltid trapporna, förutom när jag har min resväska med mig). Så där har ni fru duktig idag!

Bra helg på er.

Etiketter: , , ,

onsdag, februari 13, 2008

Film igår.

Igår såg vi Juno. Den var riktigt bra och väldigt rolig! Mest av allt gillade jag hennes hamburger-telefon haha. Vill också ha en sådan. Ska ladda över soundtracket till Ipoden innan jag ska med tåget.


I förrgår såg vi också The Golden Compass. Om det inte var för slutet hade den varit ok. Men slutet? Nejtack.

Och ja, vi ser ganska mycket film. Nu måste jag skynda mig till centralen.

---
Bild: Från här.

Etiketter: